Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Onze werkwijze

Wij hanteren een vaste werkwijze, van idee tot realisatie. Hierbij is een persoonlijke benadering ons uitgangspunt. Bij elke fase staan uw doel en creatieve ideeën centraal.

 Onze werkwijze

 

Stap 1: Aanvraag

process enquiry Onze werkwijzeNa ontvangst van uw offerteaanvraag beginnen we met een analyse van uw idee. Op basis van de door u aangeleverde informatie zullen we een inschatting maken van kosten en tijdsduur.
 

Stap 2: Ontwerp

process design Onze werkwijzeVervolgens stellen we gezamenlijk een ontwerpdocument op. Dit document bevat illustraties en een omschrijving van alle benodigde functionaliteiten. Zo heeft u voordat het ontwikkelen begint al zekerheid over hoe uw app er uit komt te zien.

Deze fase duurt ca. 1-2 weken.

Stap 3: Ontwikkelen

process development Onze werkwijzeOns team van ervaren programmeurs ontwikkelt de app volgens het ontwerpdocument. Onze ervaring staat garant voor kwaliteit, en stelt ons in staat om snel werken. Hierdoor blijft maatwerk bij ons betaalbaar.

Deze fase duurt ca. 2-5 weken.

Stap 4: Testen

process testing Onze werkwijzeZodra ontwikkelen vergevorderd is sturen we u een werkende testversie. Vervolgens kunt u feedback geven en eventuele verbeteringen voorstellen. Mocht u alsnog op elementen willen afwijken van het ontwerpdocument dan is dat uiteraard mogelijk. Ontwikkeling is pas voltooid wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat.

Stap 5: Publiceren

process release Onze werkwijzeOm een app te publiceren in de App Store moet een ingewikkelde procedure worden doorlopen, waarbij aan uitgebreide Apple regelgeving moet worden voldaan. Onze ervaring is dat klanten het als zeer prettig ervaren als wij dit uitvoeren. Daarom is het publiceren van uw app standaard onderdeel van ons aanbod.

Omdat Apple elke app na inzending handmatig controleert moet rekening worden gehouden met een publicatietijd van 1-2 weken.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem nu contact met ons op!