Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Over ons

hitapp Over onsHitapp.com is opgericht door Rob Appel met als oorspronkelijk doel de ontwikkeling van het iPhone spel Launch Control. Dit in samenwerking met diverse ontwerpers en programmeurs uit binnen- en buitenland. Na succesvolle lancering ontvingen wij aanvragen van meerdere bedrijven om ook voor hen Apps te maken.

Sindsdien is Hitapp.com uitgegroeid tot zelfstandig bedrijf, wat werkt met een vast team van ervaren ontwikkelaars. Zo hebben we tot veel tevredenheid apps gemaakt voor tal van bedrijven: van kleine zelfstandigen tot beursgenoteerde ondernemingen.

Filosofie

global Over onsWij vinden dat hebben van een hoogwaardige, op maat gemaakte App mogelijk moet zijn voor elke onderneming. Dit vertalen we dagelijks in de kwaliteit van onze Apps en in onze scherpe tarieven. Daarnaast geloven we in een persoonlijke benadering. We denken graag mee met wat u wilt bereiken met de App. Uw doel en creatieve ideeën staan centraal bij het ontwerp en de verdere ontwikkeling.

Werkwijze

process development Over onsOm onze filosofie in de praktijk te brengen en u optimaal van dienst te zijn hanteren we een vaste werkwijze. Op deze pagina kunt meer lezen over onze werkwijze, van idee tot realisatie.

Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem nu contact met ons op!