Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

App Marketing

ios App MarketingEr zijn meer dan 500.000 apps beschikbaar in de App Store. Hoewel de 10 miljard downloads per jaar grote kansen biedt, kan het zijn dat uw app niet opvalt tussen het grote aantal beschikbare apps. Hoe goed uw app ook is, het heeft een doordacht marketing plan nodig.

Onze aanpak

marketing App Marketing

Wij starten een marketing campagne ongeveer een week voordat uw app gelanceerd wordt om een eerste buzz te creëren. Nadat uw app uitgebracht is kan de campagne nog twee weken doorgaan. Het doel is om uw app in de top 100 downloads van een App Store subcategorie te krijgen, wat aanvullende downloads kan genereren. Vanaf dat moment hangt het verdere succes er van af hoe mensen uw app waarderen. Om uw app te laten opvallen in de App Store bieden we de volgende diensten aan:

  • App beschrijving en keyword optimalisatie
  • Persberichten schrijven en versturen naar technologie nieuws sites
  • Reviews door onafhankelijke app reviewers
  • Gebruik van sociale media en social bookmarking om de buzz te verspreiden
  • Adverteren om gerichte bezoekers naar uw iTunes app page te sturen
  • Dagelijkse rapportages van verkoop, features en reviews
Laat ons uw App promoten

hitapp App MarketingVoor succesvolle promotie van uw app is het van belang dat alle activiteiten rondom de lancering van uw app goed gecoördineerd worden. We hebben ervaring in het promoten van iPhone en iPad apps en zijn in staat om een marketing campagne te beginnen binnen enkele dagen na uw aanvraag.

Daarnaast geloven we in een persoonlijke benadering. We denken graag mee met wat u wilt bereiken met de App, en passen de marketing activiteiten daar op aan. Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem nu contact met ons op!