Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Maatwerk iPhone Apps

iphone Maatwerk iPhone AppsU wilt een iPhone app laten maken, maar waar moet u beginnen? Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten? Wij kunnen u helpen bij deze en andere vragen. We denken graag met u mee over hoe een iPhone app van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming. Om het idee vervolgens te realiseren maken wij apps volledig op maat.

Onze aanpak

apps Maatwerk iPhone AppsHitapp.com ontwikkelt iPhone apps sinds begin 2010. Hierbij is onze insteek altijd geweest dat een iPhone app kwalitatief goed moet zijn om te kunnen slagen in de App Store. Deze aanpak heeft er voor gezorgd dat onze apps hoog gewaardeerd worden door klanten en gebruikers. We gebruiken onze ervaring graag voor het maken van uw app.

De kosten voor het maken van een app worden volgens onze werkwijze altijd vooraf afgesproken, op basis van uw exacte wensen. Een eerste indicatie:

€1.000 – €2.500 Een eenvoudige app met beperkte functionaliteit. Bijvoorbeeld een app met uw belangrijkste bedrijfsinformatie en een contactformulier. Dit is een goede manier om te starten – de app kan later altijd worden uitgebreid.

€2.500 – €5.000 Een maatwerk app met enkele extra functionaliteiten, zoals meertalige tekst, interactieve animaties, feeds parsen, foto en video streams, GPS en maps functionaliteit, integratie van sociale media, augmented reality, push berichten en in-app aankopen.

€5.000 – €7.500 Een uitgebreide maatwerk app die meerdere extra functionaliteiten bevat (zoals hierboven beschreven).

> €7.500 Een complexe maatwerk app. Bijvoorbeeld een bedrijfsapp die in directe verbinding moet staan met uw back-end systemen, waarbij data op veilige wijze uitgewisseld moet worden.

Laat ons uw App maken

hitapp Maatwerk iPhone AppsEen hoogwaardige, op maat gemaakte App moet haalbaar zijn voor elke onderneming. Deze visie vertalen we dagelijks in de kwaliteit van onze Apps en in onze scherpe tarieven. We maken apps volgens een vaste werkwijze, waarbij een persoonlijke benadering ons uitgangspunt is. Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem nu contact met ons op!