Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Maatwerk Android Apps

android Maatwerk Android AppsU wilt een Android app laten maken, maar waar moet u beginnen? Hoe duur is het en wat zijn voor- en nadelen ten opzichte van een iPhone app? Wij kunnen u helpen bij deze en andere vragen. We denken graag met u mee over hoe een Android app van toegevoegde waarde kan zijn voor uw onderneming. Om het idee vervolgens te realiseren maken wij apps volledig op maat.

Onze aanpak

apps Maatwerk Android AppsHitapp.com ontwikkelt Android apps sinds begin 2011. Hierbij is het leveren van kwaliteit altijd voor ons van belang geweest, waardoor onze apps hoog gewaardeerd worden door klanten en gebruikers. We gebruiken onze ervaring graag voor het maken van uw app.

De kosten voor het maken van een app worden volgens onze werkwijze altijd vooraf afgesproken, op basis van uw exacte wensen. Een eerste indicatie:

€1.000 – €2.500 Een eenvoudige app met beperkte functionaliteit. Bijvoorbeeld een app met uw belangrijkste bedrijfsinformatie en een contactformulier. Dit is een goede manier om te starten – de app kan later altijd worden uitgebreid.

€2.500 – €5.000 Een maatwerk app met enkele extra functionaliteiten, zoals meertalige tekst, interactieve animaties, feeds parsen, foto en video streams, GPS en maps functionaliteit, integratie van sociale media, augmented reality, push berichten en in-app aankopen.

€5.000 – €7.500 Een uitgebreide maatwerk app die meerdere extra functionaliteiten bevat (zoals hierboven beschreven).

> €7.500 Een complexe maatwerk app. Bijvoorbeeld een bedrijfsapp die in directe verbinding moet staan met uw back-end systemen, waarbij data op veilige wijze uitgewisseld moet worden.

Laat ons uw App maken

hitapp Maatwerk Android AppsEen hoogwaardige, op maat gemaakte App moet haalbaar zijn voor elke onderneming. Deze visie vertalen we dagelijks in de kwaliteit van onze Apps en in onze scherpe tarieven. We maken apps volgens een vaste werkwijze, waarbij een persoonlijke benadering ons uitgangspunt is. Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem nu contact met ons op!